Hi there!

Mijn naam is Eva. Ik ben opgegroeid op een boerderij in Hippolytushoef, waar ik op vroege leeftijd leerde hoe belangrijk het is om lief te zijn voor onze planeet en al haar inwoners. Dat ik mijn carrière rondom ‘anderen’ heb gebouwd, is daar het resultaat van.

Na mijn eindexamen verhuisde ik dan ook naar Haarlem om verpleegkunde te studeren. Dankbaar en belangrijk werk, waarbij ik elke dag een verschil mocht maken in de levens van anderen. Soms in het klein, soms wat grootser. En hoewel ik na mijn afstuderen kort in het ziekenhuis heb gewerkt, voelde ik al snel dat niet alle facetten van de gezondheidszorg bij mij pasten.

Mijn fascinatie voor zwangerschappen en geboorteverhalen leidde mij vervolgens naar de kraamzorg. Een periode waarin ik veel jonge ouders op weg heb mogen helpen in die eerste, spannende tijd als ouder.

 

 

Toch bleef er iets kriebelen. Als ik mijn ogen sloot wenste ik een plek voor mezelf, waar ik elke dag creatief bezig mocht zijn en waar ik altijd met energie zou vertrekken; het leek een utopie. Tot ik de opleiding voor het zetten van powderbrows ging volgen.

Ik heb mijn hart gevolgd en daar word ik nu dagelijks voor beloond met de glimlach van mijn klanten wanneer ze in de spiegel kijken en hun ‘nieuwe’ wenkbrauwen voor de eerste keer zien!

Sinds maart 2023 is mijn salon gevestigd in één van de cellen onder het dak van de voormalige Koepelgevangenis in Haarlem.

Interesse? Kom bij me langs!

Maak afspraak