Hi there!

Mijn naam is Eva, ik ben 25 jaar en ik woon in Haarlem. Ik ben altijd al een bezige bij geweest. Als klein meisje dat op een boerderij in Hippolytushoef opgroeide heb ik niet alleen een hele fijne jeugd gehad maar ook op vroege leeftijd geleerd hoe belangrijk het is om lief te zijn voor onze planeet en al haar inwoners. Dat ik grotendeels vegan leef en mijn carrière rondom ‘anderen’ heb gebouwd is daar het resultaat van.

Na mijn eindexamen verhuisde ik dan ook naar Haarlem om verpleegkunde te studeren. Dankbaar en belangrijk werk waarbij ik elke dag een verschil mocht maken in de levens van anderen. Soms in het klein, soms wat grootser. En hoewel ik na mijn afstuderen kort in het ziekenhuis heb gewerkt, voelde ik al snel dat niet alle facetten van de gezondheidszorg bij mij pasten.

Powderbrows by Eva - Haarlem City Blog

Mijn fascinatie voor zwangerschappen en geboorteverhalen leidde mij vervolgens naar de kraamzorg. Een periode waarin ik veel jonge ouders op weg heb mogen helpen in die eerste, spannende en intieme tijd als papa en mama.

Toch bleef er iets kriebelen. Als ik mijn ogen sloot wenste ik een plek voor mezelf, waar ik elke dag creatief bezig mocht zijn en waar ik altijd met energie zou vertrekken; het leek een utopie. Tot ik de opleiding voor het zetten van powderbrows ging volgen. Ik heb mijn hart gevolgd en wordt nu beloond met zoveel inspiratie dat ik elke dag bezig ben mezelf en mijn skills te verbeteren. Door juist die verwachtingen die ik van mezelf had – en anderen misschien ook – los te laten durf ik nu met volle overtuiging te kiezen voor dit bijzondere beroep waarbij ik jullie elke dag nóg mooier mag maken.

Interesse? Kom bij me langs!

Een afspraak maken kan via de button linksonder op elke pagina,
of via de afspraken pagina via de knop hieronder.
Maak afspraak

Lees voor het maken van een afspraak ook de voorwaarden en voorzorginstructies goed door.