Powderbrows behandeling

Powderbrows zijn d​​e laatste innovatie op het gebied van semi-permanente wenkbrauwmake-up. Dankzij de state of the art techniek van een PMU-machine en het gebruik van een flinterdunne naald wordt de wenkbrauw naar wens ingekleurd met pigment.

Het resultaat? Een natuurlijke, volle wenkbrauwlook die perfect past bij jouw wensen én je gezicht accentueert. Het pigment zal naar verloop van tijd vervagen. Afhankelijk van de je leeftijd, je huid, de conditie van je huid en de nazorg heb je in ieder geval 2 tot 3 jaar precies de wenkbrauwen die jou blij maken. Eens per 1 á 2 jaar is een opfrisbehandeling nodig om het resultaat zo mooi mogelijk te houden en de kleur bij te werken.

Elke totaalbehandeling bestaat standaard uit twee losse behandelingen. Na de eerste behandeling wordt ongeveer nog 40-70% van het pigment afgestoten. Na 6 tot 8 weken ontvang ik je daarom graag weer in de stoel voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling werken we de kleur en intensiteit bij waar nodig en zorgen we samen voor de finishing touch.

Bang dat het te donker zal worden? Geen zorgen! Alles gaat in overleg en ik werk zeer nauwkeurig. Samen nemen we uitgebreid je wensen door en kijken we naar je huid, haar- en oogkleur en wat daar mooi bij zal passen. Voor mij geldt: liever te licht dan te donker. Tijdens de nabehandeling kunnen we altijd nog een tint donkerder gaan indien je dit wenst.

 

Hoelang duurt de behandeling?

Voor de eerste behandeling plan ik een tijdslot van 3 uur, zodat we ruim de tijd hebben en niet hoeven te haasten. De werkelijke behandelduur varieert van 1,5 tot 2,5 uur.

Een nabehandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de eerste behandeling bespreken we uitgebreid je wensen en verwachtingen. Ook meet ik de wenkbrauwen nauwkeurig uit aan de hand van je gezichtskenmerken en botstructuur.

Daarna bespreken we samen de kleur die het beste aansluit bij je wensen, huidtype, ondertonen in de huid en haarkleur. Ik werk liever licht en natuurlijk dan te donker. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je wenkbrauwen te donker zullen genezen. Pas als je 100% een goed gevoel hebt bij de kleurkeuze, kun je lekker achterover leunen in de stoel en gaat de behandeling van start.

Ik breng het pigment aan in lichte, voorzichtige laagjes die opgebouwd worden in de huid. Na elk laagje laat ik je even rechtop zitten om de kleur en vorm te evalueren. Op die manier komen we samen tot he gewenste resultaat!

Tijdens de nabehandeling werk ik de vorm en kleur bij, mits dit nodig is. Uiteraard geldt ook tijdens de nabehandeling: alles in overleg!

Klik hier voor meer informatie over permanente make-up + handige verzorgingstips voor jouw fonkelnieuwe powderbrows!

Voorzorg

Kom je langs bij mij in de salon? Gezellig! Neem voordat je een afspraak maakt de voorwaarden en voorzorginstructies goed door. Dit is belangrijk voor de uitvoering van de behandeling en de genezing van je wenkbrauwen. Je brows (en ik) zijn je dankbaar!

De voordelen van powderbrows

Naast dat powderbrows een natuurlijk facelift-effect creëren, je elke ochtend mét wenkbrauwen je bed uit stapt én het je ontzettend veel tijd scheelt in de ochtend zorgt het ook voor een natuurlijker effect dan wenkbrauwmake-up. Met powderbrows heb je altijd en overal perfect geaccentueerde wenkbrauwen. Daarnaast zijn powderbrows geschikt voor alle huidtypen en is de behandeling niet tot nauwelijks pijnlijk.

Iets voor jou? Kom bij me langs!

Maak afspraak