Wat zijn powderbrows precies?

Powderbrow-behandelingen zijn d​​é trend op het gebied van semi-permanente wenkbrauwmake-up. Dankzij de state of the art techniek van een PMU-machine en het gebruik van een flinterdunne naald wordt de wenkbrauw naar wens ingekleurd met pigment.

Het resultaat? Een natuurlijke, volle wenkbrauwlook die perfect past bij jouw wensen en je mooie gezicht accentueert. Het pigment, dat door de tijdelijke aard van het resultaat minder diep wordt ingebracht, zal naar verloop van tijd vervagen. Afhankelijk van de je leeftijd, je huid, de conditie ervan en de nazorg heb je in ieder geval twee tot drie jaar precies die blijmakende wenkbrauwen die bij jou passen. Eens per 1 á 2 jaar is een opfrisbehandeling gewenst om het resultaat zo mooi mogelijk te houden en de kleur bij te werken.

Elke totaalbehandeling bestaat standaard uit twee losse behandelingen. Alleen zo zorgen we samen voor precies dat resultaat dat jij in gedachte hebt. Na de eerste behandeling wordt ongeveer nog 40-70% van het pigment afgestoten. Na 6 tot 13 weken ontvang ik je dan ook graag weer in de stoel voor een nabehandeling. De afstoot is dan nog ongeveer 30%. Tijdens de nabehandeling werken we de kleur en intensiteit zo nodig bij en zorgen we samen voor de finishing touch.

Bang dat het te donker zal worden? Don’t worry! Ik werk ten alle tijden voorzichtig. Samen nemen we uitgebreid jouw wensen door en kijken we naar je huid, haar- en oogkleur en wat daar mooi bij zal passen. Voor mij geldt: Liever te licht dan te donker. Tijdens de nabehandeling kunnen we namelijk áltijd de kleur nog intenser/donkerder maken indien jij dat wenst.

Dankzij powderbrows heb jij geen wenkbrauw make-up meer nodig en sta jij elke ochtend stralend op!

 

Powderbrows by Eva 8

Hoelang?

Een behandeling duurt gemiddeld 2 uur. Voordat we van start gaan bespreken we jouw wensen en verwachtingen en meten we de wenkbrauwen nauwkeurig uit aan de hand van jouw gezicht en botstructuur. Zoals eerder vermeld kiezen we samen een kleur die aansluit bij je wensen, huidtype, ondertonen in de huid en haarkleur. Ten alle tijden geldt dat we hier voorzichtig mee werken; ik werk liever licht en natuurlijk dan te donker. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat jouw wenkbrauwen te donker zullen genezen. Pas als jij hier 100% een goed gevoel bij hebt kun je lekker achterover leunen in de stoel en gaan we van start met de behandeling.

Neem voor het maken van een afspraak de algemene informatie over permanente make up en onze voor- en nazorginstructies goed door.

Klik hier voor alle informatie over permanente make-up + tips die handig zijn om te weten voordat je besluit PMU te laten zetten.

Voorzorg

Kom je langs bij mij in de salon? Neem voordat je een afspraak maakt de voorwaarden en voorzorginstructies zorgvuldig door. Deze zijn belangrijk voor de uitvoering van de behandeling, het zo mooi mogelijk kunnen genezen van jouw wenkbrauwen en de veiligheid. Neem deze zorgvuldig door.

Belangrijk! Indien je een Covid-19 vaccin hebt gehad dien je tot twee weken na de vaccinatie te wachten voordat deze behandeling kan worden toegepast. Indien je de behandeling al bent ondergaan dien je ook twee weken te wachten voordat je kan worden ingeënt met een Covid-19 vaccin.

Voordelen

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Natuurlijker effect dan met wenkbrauw make-up
  • Altijd perfect geaccentueerde wenkbrauwen
  • Natuurlijk poedereffect
  • Vorm passend bij jouw gezicht
  • Blijft 2 tot 3 jaar zichtbaar
  • Natuurlijke, geleidelijke vervaging
  • Opfrisbehandeling na 1-2 jaar is geadviseerd
  • Nauwelijks pijnlijk
  • Nooit meer bijtekenen
kayra 2

Wat mijn klanten zeggen

Interesse? Kom bij me langs!

Een afspraak maken kan via de button linksonder op elke pagina,
of via de afspraken pagina via de knop hieronder.
Maak afspraak

Lees voor het maken van een afspraak ook de voor- en nazorginstructies goed door.